Market rafında süs olarak bulunuyordu! Meğer gerçek insan kafatasıymış! Cadılar Bayramı süslemesinde korkunç görüntü

Market rafında süs olarak bulunuyordu! Meğer gerçek insan kafatasıymış! Cadılar Bayramı süslemesinde korkunç görüntü

Cadılar Bayramı nedeniyle bir markette süsleme olarak kullanılan kafatasının gerçek olduğu ortaya çıktı! Market rafındaki o görüntü şok etti! Kimse gerçek olduğunu anlamamış... Cadılar Bayramı süslemesinde korkunç görüntü...

Florida'nın North Fort Myers bölgesinde bulunan bir ikinci el dükkanında Cadılar Bayramı süslemesi olarak satılan bir kafatası, bir antropolog tarafından gerçek bir insan kafatası olduğu fark edildi. Olayın ardından yetkililer dükkanı ziyaret etti.

DURUMU MÜŞTERİ OLARAK GELEN ANTROPOLOG FARK ETTİ

gercek-insan-kafatasi.webp

Antropolog, Cadılar Bayramı bölümünde sergilenen insan kafatasını fark ederek olayın başlamasına neden oldu. Lee County Şerif Bürosu dedektifleri daha sonra kafatasının gerçekten insan kafatası olduğunu doğruladılar. Dükkan sahibi, kafatasının yıllar önce satın aldıkları bir depoda bulunduğunu iddia etti.

FLORİDA'DA İNSAN DOKUSU SATIŞI YASAK

gercek-insan-kafatasi2.jpg

Bu tür bir insan dokusu veya organının bilerek satılması veya satın alınması, Florida'da yasadışıdır, bu kapsamda kemikler de bulunur. Bu nedenle polis, kafatası üzerinde daha fazla test yapmak üzere yerel adli tıp kurumuyla işbirliği yapacak.

Benzer bir olay Arizona'da da yaşanmıştı, burada bir dükkanın çalışanları bir insan kafatası bulmuşlardı. Ancak polis, kafatasının herhangi bir suçla ilişkilendirilemeyeceğini belirlemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN