Benzin ve motorine zam geldi! Akaryakıt fiyatları yerinde durmuyor, işte güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine zam geldi! Akaryakıt fiyatları yerinde durmuyor, işte güncel akaryakıt fiyatları

Ülkemizde neredeyse her gün değişen akaryakıt fiyatları 14 Şubat 2023 tarihinde de değişiklik gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda indirim alan benzin ve motorin fiyatlarına yeniden zam geldi. Gelen zamlar üzerine akaryakıt istasyonuna giden sürücü fiyatları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Peki, benzin ve motorin fiyatlarına en kadar zam yapıldı? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında yükseliş devam ediyor!

Son zamanlarda küresel anlamda yaşanan olaylar ülkemizin ekonomisine büyük bir zarar verdi. Ekonomik sıkıntıların yanı sıra artan enflasyon ve döviz ile birlikte birçok ürünün fiyatı ateş pahası haline geldi.

Meydana gelen pandemi ile birlikte ekonomi bakımından zarar gören dünya Rusya ile Ukrayna'nın savaşması üzerine adeta çöküş yoluna doğru ilerledi. Yaşanan küresel olaylar ile birlikte büyük bir artış gösteren brent petrol varil fiyatı benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına da etki sağladı.

Brent petrol varilinde yaşanan ani yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatları tarihinin en yüksek fiyatlarına ulaştı. Geçtiğimiz hafta indirime uğrayan benzin ve motorin fiyatları yeni haftaya zam ile başladı.

benzin-ve-motorine-bir-zam-daha-iste-yeni-fiyatlar-xppj.webp

Benzin ve motorine zam!

14 Şubat 2023 tarihi itibariyle zamlanan benzin ve motorin zammı ile birlikte araç sahipleri isyan etti. Benzin fiyatlarına 1 lira 9 kuruşluk zam yapılırken motorin fiyatlarına ise 1 lira 21 kuruş zam geldi. Akaryakıt fiyatlarında yapılan zam ile birlikte güncel fiyat listesi akaryakıt istasyonlarında yer aldı.

Gece yarısı itibariyle gelen zamlar ile birlikte benzin fiyatları 20 lira 89 kuruşa yükselirken, motorin fiyatları ise 21 lira 25 kuruşa kadar yükseliş gösterdi. Pompaya yansıyan zam sonrasında sosyal medya akaryakıt zam haberi ile çalkalandı. 2023 yılının il gününde benzinin litre fiyatı 21 lira 14 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 23 lira 50 kuruş olduğu öğrenildi.

pompa12213-8eql.jpg

14 Şubat güncel benzin ve motorin fiyatları!

İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,84 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin fiyatı: 21,20 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,89 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin fiyatı: 21,25 TL

Ankara

Ankara Benzin fiyatı: 21,14 TL

Ankara Motorin fiyatı: 21,54 TL

İzmir

İzmir Benzin fiyatı: 21,06 TL

İzmir Motorin fiyatı: 21,60 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN