Elinde dolar olan pusuda beklesin! Görülmemiş seviye geliyor: Uzman isim resmen duyurdu

Elinde dolar olan pusuda beklesin! Görülmemiş seviye geliyor: Uzman isim resmen duyurdu

Dolar kurunda yaşanan yükselişle ilgili olarak ekonomist Selçuk Geçer'in yaptığı açıklama dikkat çekici. Geçer, doların önümüzdeki dönemde 30 TL'nin üzerine çıkacağını tahmin ettiğini belirtti ve bu tahmine ilişkin bir tarih verdi. İşte o tarih...

Ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya üzerinden dolar kuruyla ilgili çeşitli tahminlerde bulunarak doların yükseleceği ve tehlike sinyallerinin çaldığı konusunda uyarılarda bulundu.

Geçer'in açıklamalarına göre, Merkez Bankası'nın tahminlerine göre yıl sonunda dolar kurunun 26 TL olması bekleniyordu. Ancak Geçer, bu seviyenin aşıldığını ve doların yıl sonunda 30 TL'nin üzerine çıkacağını ifade etti.

"TEMMUZ AYI SONUNA KADAR BEKLEYİN"

gfdgfd.jpg

Ayrıca, Geçer'e göre dolar kurunun stabil duruma geçmesi için Temmuz ayının sonu veya Ağustos ayının ortalarına kadar beklemek gerekebilir.

Selçuk Geçer ayrıca Merkez Bankasının 12 ay sonra dolar beklentisinin 31 TL olduğunu belirtti ve bu konuda herhangi bir yorum yapmadığını ifade etti. Geçer, doların hızla yükseldiğini ve Türk Lirasının değer kaybettiğini söyledi.

Bankada döviz hesabı olan vatandaşları uyararak, ek vergi uygulamalarının söz konusu olabileceğini ve bu durumda vatandaşların dövizlerini çekerek yastık altında saklama eğilimine girebileceğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN