Selçuk Geçer'den seçim sonrası dolar tahmini geldi! Tahminlerini güncelledi: Seçim sonrası dolar 40 TL olacak

Selçuk Geçer'den seçim sonrası dolar tahmini geldi! Tahminlerini güncelledi:  Seçim sonrası dolar 40 TL olacak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte uzman isimlerden yatırım açıklamaları gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs tarihi ile birlikte gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Selçuk Geçer'den dolar tahmini geldi. Yatırımcıları uyaran uzman isim elinde doları olanlara sert uyarılarda bulundu. Seçim sonrası tahmini paylaşan uzman isim yatırımcıların dikkatini çekti. Peki seçim sonrası dolar ne kadar olur? İşte tüm detaylar...

SELÇUK GEÇER'DEN TARİHİ DOLAR ÖNGÖRÜSÜ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte dolar kurunda hareketlilik görülüyor. Seçime dair açıklamalarını hızlandıran uzman isimlerden yeni açıklamalar geldi. Elinde dolar olan yatırımcılar ise ne yapacağı konusunda kararsız görünüyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer dolar kuruna dair kritik tahminde bulundu.

Dolar yatırımcıları ise "dolar düşecek mi?" veya "dolar artacak mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. Dikkat çeken tahminleriyle gündemde yer alan uzman isim 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçim ile birlikte dolar / TL kurunun 40 TL'yi aşacağını öngördü.

Dolar kurunun 18 TL seviyelerine demir attığını vurgulayan uzman isim Kahramanmaraş'ta meydana gelen yüzyılın felaketi ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından alınan faiz indirim kararı ile dolar kurunda hareketlilik meydana geldi.

-001.webp

DOLAR YATIRIMCILARINA "SATMAYIN" UYARISI!

Dolar yatırımcıları ise ilerleyen günlerde nasıl bir yol çizeceğini merak ediyor. Uzman isimlerin yorumlarını yakın takibe alan yatırımcılar isabetli tahminleriyle bilinen Selçuk Geçer'in yeni dolar yorumu ile harekete geçti. Sık sık sorulan "Dolar kuru düşecek mi?", "1 dolar ne kadar olacak?" ve "Seçim sonrası dolar artar mı?" gibi sorulara cevap Selçuk Geçer'den geldi.

Elinde dolar bulunanların satmamasını vurgulayan ünlü ekonomist yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyardı. Dolar kurunun uzun vadede büyük kazanç sağlayabileceğinin altını çizdi.

merkez-bankasi-kararini-verdi.jpg

SEÇİM SONRASI DOLAR TAHMİNİ

Dolar yatırımcılarının ilgiyle ve yakından takip ettiği Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer hedef olarak seçim geçesini gösterdi. Dolar kurunda yaşanan uzun süren durgunluk ile birlikte dolar piyasasında hareketliliğin başladığını belirtti. Ünlü ekonomist tarafından işaret edilen seçim ile birlikte doların hızlı bir yükseliş trendine gireceğinin altını çizdi.

Doların uzun vadede kazandıracağını söyleyen uzman isim Selçuk Geçer dolar kurunun seçim sonrasında 36 TL ile 40 TL seviyelerinden işlem göreceğinin tahmininde bulundu. Açıklamalarının ise yatırım tavsiyesi olmadığı bilgisini de not olarak ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN