Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor: O ilimizde korkutan istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor: O ilimizde korkutan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla çoğaldı. Yuvalarından çıkan yılanlar aç karınlarını doyurmak için tüm bölgeye yayılmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer o ilimizde istilaya başladı. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor! Uzmanlar uyardı. O ilimizde korkutan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Genelde doğada avlanmayı tercih eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil olmaya başladı. Konya'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor. Yılan istilası başladı! Sokaktaki dev yılanları görünce bir daha uyuyamayacaksınız.

hgghhg-12.jpg

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgi görmekte. Mayıs ayı ile birlikte havaların ısınmasıyla yılan vakaları hızla artmakta. Birçok ilimizde yılan haberleri peş peş gelirken Konya'dan gelen kareler çevre halkını şoke etti. Konya’nın Beyşehir ilçe merkezindeki merkezinde göl kıyısındaki Taşköprü üzerinde gezinen yılan, herkesi korkuttu.

hghgh-16.jpg

Uzmanlar yılanın kır yılanı olduğunu belirtirken bazı kişiler yılanın su yılanı olabileceğini de ifade etti. Özellikle gençler yılana yaklaşmaktan kaçınırken, bazı kişiler yılanı incelemek için oldukça cesaret gösterdi.

UZMANLAR VATANDAŞLARI UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Görüntülerin ardından harekete geçen yetkililer açık alanlarda ve göl kıyılarında sıcak havalarda çok yılan görülebileceğini belirtilerek ailelerin dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN