İki deprem üst üste! Marmara Denizi beşik gibi sallanıyor

İki deprem üst üste! Marmara Denizi beşik gibi sallanıyor

Marmara Denizi adeta beşik gibi sallanıyor! Peş peşe depremler meydana geliyor! İki deprem daha üst üste yaşandı! Gece saatlerinde yine sallandı...

Marmara Denizi'nde gece saatlerinde yaşanan depremler, bölge sakinlerini endişelendirdi. İlk deprem, Yalova açıklarında saat 02:21'de 3.0 büyüklüğünde meydana geldi ve depremin derinliği 7.4 km olarak ölçüldü.

İKİNCİ SARSINTI 3 SAAT SONRA GELDİ

marmara-denizi-deprem-1.png

İlk sarsıntının ardından, Gemlik Körfezi'nde ikinci bir deprem daha kaydedildi. Bu kez, saat 05:29'da yaşanan depremin büyüklüğü 3.2 olarak ölçülürken, derinlik ise 10.6 km olarak belirlendi.

BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİNİN HABERCİSİ Mİ?

buyuk-istanbul-depremi.webp

Peş peşe yaşanan depremler sonrasında insanlar bu sarsıntıların "'Büyük İstanbul Depremi'nin' habercisi mi?" sorusunu sormaya başladı. 4 Aralık Pazartesi günü Mudanya açıklarında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzmanlar uyarılarda bulunmuştu.

Mudanya'da meydana gelen deprem sonrasında Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 5.1 büyüklüğündeki deprem için öncü olduğunu, beklenen depremin İmralı yakınında, 6.4 büyüklüğünde gerçekleşeceğini ifade etmişti.

Ancak beklenen büyük depremle ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN