İstanbul kart sahiplerine müjde! O işlem tamamen ücretsiz olacak! Hemen yapın

İstanbul kart sahiplerine müjde! O işlem tamamen ücretsiz olacak! Hemen yapın

İstanbul’da toplu taşıma kullanan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. İstanbul kart kullanıcıları artık o işlemi yapabilecek. Etiket sahibi olan tüm otomatlar hizmete geçiyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbulkart kullanıcıları yeni haber ile sevinçten havalara uçacak. "İstanbulkart Burada Geçer" etiketinin bulunduğu tüm otomatlardan alışveriş yapılabileceği duyuruldu. İstanbulkart sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte detaylarda merak edilmeye başlandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

OTOMATLAR HİZMETE GEÇİYOR

İstanbulkart kullanıcıları için dikkat çeken açıklamalar peş peşe geliyor. "İstanbulkart Burada Geçer" etiketinin bulunduğu otomatlarda alışverişlerin İstanbulkart ile yapılabileceği duyuruldu.Birçok avantaj ile gelen yeni sistem ile ilgili detaylarda belli oldu.

istanbulkart.jpg

Starbucks Mobil’i ilk defa indirip İstanbulkart ile 75 TL bakiye yükleyene 1 tall boy içecek ikram edilecektir. Kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılım sağlayacak kişiler 2 Haziran 2022 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılım sağlayabilecek.

sturbucks-kampanya.jpg

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Starbucks mobil uygulamasını ilk kez indirilmiş olması ve İstanbulkart ile 75 TL ve üzeri bakiye yüklemesi gerekmektedir. Starbucks mobil uygulamasını ilk kez indirenlere ise İstanbul kart ile 75 TL ve üzeri bakiye yükleme işlemlerine özel olarak 15 yıldız yani bir küçük boy kahve hediyesini alabilecek.
Starbucks uygulamasını kullanan kişiler ise kampanyadan yararlanamaz. Starbucks uygulamasında bulunan seçeneğini kullanarak İstanbulkart seçimi yaptıktan sonra NFC teknolojisi ile birlikte kartınızı arkaya dokundurarak aktif hale getirebilirsiniz. Starbucks cüzdan içerisine aktarılan bakiyelerin ise iadesi yapılmaz yalnızca Starbucks mağazalarında geçerli olan bir uygulamadır.

sturbucks.jpg

Starbucks cüzdana aktarılan bakiyelerin iadesi yoktur ve yalnızca Starbucks mağazalarında kullanılabilmektedir. Yıldız hediyesinin kampanya şartlarını tamamlanması ile birlikte 24 saat içerisinde hesaplara tanımlanacağı belirtildi. Yüklenen yıldızlar ise Starbucks hesabında görüntülenebilecek.

istanbulkart-ulasim.jpg

2 YIL BOYUNCA KULLANILACAK

Yapılan uygulama İstanbul ve Starbucks kampanyası belirli mağazalarda geçerli olacak. Sabiha Gökçen, Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları kampanya kapsamında yer almıyor. Mağaza listesine ulaşmak isteyen kişiler https://www.starbuckscardtr.com/stores linki üzerinden katılım sağlayabilecek. Yüklenen yıldızlar Starbucks Mobil üzerinden yapılacak ödemelerde kullanılabilir. Starbucks kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN