Kilosu 25 liraya düştü vatandaşlar kapış kapış aldı! Darısı diğer illere

Kilosu 25 liraya düştü vatandaşlar kapış kapış aldı! Darısı diğer illere

Rize’nin Pazar ilçesinde bir balıkçının Ramazan ayına özel düzenlediği kampanya büyük ilgi gördü. Normalde kilogram fiyatı 75 TL olan istavrit, kampanya kapsamında 25 TL’ye düşürülünce, vatandaşlar bu fırsatı kaçırmak istemedi. “Denizin kuru fasulyesi” sloganıyla satışa sunulan istavritler için vatandaşlar tezgahta uzun kuyruklar oluşturdu.

Balıkçı Turgay Şimşek’in düzenlediği kampanya, 600 kilograma ulaşan 40 kasa balığın kısa süre içinde tükenmesiyle sonuçlandı. Ramazan ayına özel bir jest olarak düşünülen kampanya, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Şimşek, “Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptık ve 40 kasa balık 40 dakika içerisinde tükendi. Daha önce kilosu 75 liraydı, 25 TL’ye düşürdük ve hemen tükendi,” dedi..

img-4404.jpeg

Bu kampanya, hem vatandaşların uygun fiyata balık tüketmesine olanak sağladı hem de balıkçı esnafının Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı jest, büyük takdir topladı. Rize Pazar’da yaşanan bu yoğun ilgi, balık fiyatlarında yapılan indirimin ne kadar önemli olduğunu ve vatandaşların bu tür fırsatları nasıl değerlendirdiğini gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN