MSB duyurdu: Terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

MSB duyurdu: Terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ekiplerin gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde, teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait silah ve mühimmat da ele geçirdi.

yeni-proje-50.jpg

MAĞARA, SIĞINAK VE BARINAKLARA TEK TEK BAKILDI

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Mehmetçiğin Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ettiği belirtildi.

yeni-proje-51.jpg

TERÖRİSTLERE AİT...

Ele geçirilen malzemeler ise şöyle: “6 adet el bombası, 1 RPG-7 roketatar, 1 9m113 Konkurs m ve rampası, 3 RPG-7 antitank mühimmatı, 20 120 mm havan mühimmatı, 1 top mühimmatı, 300 12.7 uçaksavar fişeği, 3 RPG-7 sevk fişeği, 175 5.56 fişeği, 6 şarjör, 1 EYP ateşleme düzeneği, 1 termal dürbün, 1 kamera, 1 aksiyon kamerası, 2 kamera bataryası, 2 termal alt üst kıyafet, 2 termal başlık ve 1 termal şemsiye.”

yeni-proje-53.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN