Saldırı iddialarına Prof. Dr. Üşümezsoy'dan cevap: Şakayla karışık atladı

Kadıköy'de 2 kişinin saldırısına uğradığı iddia edilen deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Üşümezsoy, "Saldırı diye bir şey yok. Oradaki bir çocuk uzaktan gelerek şakayla karışık bir atlama yaptı." dedi.

Beklenen İstanbul depreminin bir spekülasyon olduğunu söyleyen deprem Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un İstanbul Kadıköy'de kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısına uğradığı iddia edilmişti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından açıklama yapan Üşümezsoy, iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Odatv'de yer alan habere göre Üşümezsoy, "Saldırı diye bir şey yok. Oradaki bir çocuk uzaktan gelerek şakayla karışık bir atlama yaptı." ifadelerini kullandı.

Üşümezsoy'un açıklamaları şöyle;

"Saldırı diye bir şey yok. Oradaki bir çocuk uzaktan gelerek şakayla karışık bir atlama yaptı. Ben depreme karşı yok falan diyorum diye böyle yapıyorlar. Yoksa saldırı falan yok. Sadece şaka yaptı, biz tekvandocu, kickbokscuyuz diye öyle tekme atacak gibi yaptı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN