Akvaryumda saklanan deniz atını 10 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü olanlar bulabiliyor!

Akvaryumda saklanan deniz atını 10 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü olanlar bulabiliyor!

Akvaryumda saklanan deniz atını sadece beş saniye içinde yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanların görebileceğini iddia eden kurnaz bir beyin jimnastiği, insanların kafalarını kaşımasına neden oluyor. Resimdeki gizli deniz atını bulabilir misin?

Keskin gözlü izleyiciler balıkların arasında saklanan bir deniz atını bulmaya çalışırken, zorlu bir beyin jimnastiği internette dolaşıyor. Optik illüzyonlar, çözülmesi imkansız gibi görünseler bile, bireyleri alışılmışın dışında düşünmeye sevk etme yeteneğine sahiptir.

Açıklamalara göre, yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanların bu zorlu bulmacayı sadece beş saniye içinde çözebileceğini ve akvaryumda saklanan deniz atını görebileceğini iddia ediyor. Deniz atı, tropik balıklar ve şık aksesuarların eşlik ettiği tipik bir akvaryum sahnesini içeren iyi kamufle edilmiş görüntünün arasında göz önünde saklanıyor.

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ DENİZ ATINI BULABİLİR MİSİN?

Bu beyin jimnastiği insanların kafalarını yıllarca kaşımasına neden olsa da, insanların algılarına meydan okuması için iyi bir yol. Gözlem becerilerinizi test etmek için, bu bulmacayı deneyenlerin denizatını beş saniye içinde tespit etmeyi hedeflemesi gerekir.

Gri-siyah renkli denizatı, görüntüde iyi kamufle edildiğinden ve insan gözüyle hemen fark edilmediğinden görülmesi zordur. Gizli deniz atını 10 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ DENİZ ATINI GÖRDÜN MÜ?

Bu zeka bulmacası, gözlem becerilerinizle birlikte zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, zeka bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Beyin bulmacalarını çözerken, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramanız ve cevaba ulaşmanız gerekir. Zaman sınırı içinde gizli deniz atını bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki deniz atını hala bulmakta zorlanıyorsanız, görüntünün sol tarafına bakmayı deneyin. Karanlık denizatı sol alt köşede gizlenmiştir ve bir kaya parçası üzerinde otururken görülebilir.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN