Ayıların arasına gizlenmiş 3 hindistan cevizini sadece yüksek zekalı insanlar 13 saniyede buluyor! IQ'nu test et

Ayıların arasına gizlenmiş 3 hindistan cevizini sadece yüksek zekalı insanlar 13 saniyede buluyor! IQ'nu test et

Çevrimiçi olarak yayınlanan bu zeka oyunu, insanları ayıların arasına gizlenmiş üç hindistancevizi bulmaya davet ediyor. Sadece yüksek zekaya sahip insanlar 13 saniyede gizli hindistan cevizlerini bulabiliyor.

Zeka oyunları çözmek, boş zamanlarınızda kendinizi eğlendirirken bilişsel yeteneklerinizi test etmenin en iyi yoludur. Ve eğer eğlenceli bir zeka oyunu arıyorsanız, işte sizi bir süreliğine oyuna bağlayacak bir zeka oyunu. Bu zeka oyununda farklı tonlarda ve boyutlarda birkaç ayı var ve aralarında gizlenmiş üç hindistancevizi bulmanız gerekiyor.

1-016.jpg

RESİMDE GİZLENEN 3 HİNDİSTAN CEVİZİNİ BUL

Bu zeka bulmacası Macar sanatçı Gergely Dudás tarafından sosyal medya üzerinde paylaşıldı. İllüzyon, resimde "Üç hindistan cevizi bulabilir misin? Diye soruyor. Ayrıca insanların sadece %1'inin 13 saniye içinde 3 hindistan cevizini bulabileceği iddaa edildi. Görüntüde çeşitli renklerde ayılar var, bunlardan bazıları spor papyon ve kravat takarken görülebilir. Hatta birinin boynuna atkı taktığı, diğerinin ise siyah şapka taktığı görülebilir. Verilen süre içinde hindistan cevizlerini bulabilir misin?

HİNDİSTAN CEVİZLERİ NEREDE SAKLANIYOR?

Sosyal medyada viral olan bu optik illüzyon resmi binlerce kişinin kafasını karıştırdı. Resmin içine gizlenen hindistan cevizlerini verilen süre içinde bulmak zor gibi görünüyor.
Ancak bu sorunu çözmenin en kolay yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve resimdeki herhangi bir sapmayı tespit etmektir. Bu optik illüzyonun zorluk seviyesi kolaydır. İyi bir gözlem becerisine ve durumsal farkındalığa sahip bir kişi, resmin içinde gizlenen 3 hindistan cevizini 13 saniye içinde tespit edebilecektir.

Bu görevi başarıyla tamamlamak için sadece 13 saniyeniz var. Rekor kırmak istiyorsanız süre sınırına dikkat edin çünkü oldukça kısadır ve gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu görmenin harika bir yoludur.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

13 saniye içinde 3 gizli hindistan cevizini bulan kişileri tebrik ediyoruz. Ancak mücadeleye hala devam edenler üzülmesin, farklı zeka bulmacaları ve optik illüzyon testlerimize göz atabilirler. Ayıların arasına gizlenmiş hindistan cevizlerini bulamayanlar için işte onları görmenize yardımcı olacak bir görsel.

Aşağıdaki görüntü, ayıların arasına gizlenmiş üç hindistancevizi vurgulamaktadır.

2-020.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN