Bergüzar Korel tepeden tırnağa değişti! Yeni hali Esra Erol’un ikizi

Bergüzar Korel tepeden tırnağa değişti! Yeni hali Esra Erol’un ikizi

Bergüzar Korel’in son halini görenler inanamadı. Bir anda imaj değişikliği yapan ünlü oyuncunun yeni hali tıpa tıp Esra Erol’a benzetildi. Hatta ikilinin fotoğraflarını yan yana getirip “ikiz olmuşlar” yorumları bile yapıldı. Kısa süre içinde sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Korel, değişimi ile kendine bir kez daha hayran bıraktı.! İşte Bergüzar Korel’in yeni tarzı…

Şimdilerde ailesi ile beraber Londra’da yaşamını sürdüren Bergüzar Korel, imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni tarzını paylaşan ünlü oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı. Öyle bir değişimle takipçilerinin karşısına çıktı ki herkesi şaşkına çevirdi. Korel’in takipçilerinin çoğu yeni imajını Esra Eol’a benzetti.

berguzar4.jpg

ESRA EROL’UN İKİZİ BERGÜZAR KOREL

Bir süredir televizyon ekranlarından uzakta duran Bergüzar Korel, uzun zamandır ailesi ile beraber Londra’da yaşıyor. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

berguzar5.jpg

Son olarak yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düşen Bergüzar Korel, yeni tarzı ile çok konuşuldu. Saçlarını kestiren ve sarıya boyatan güzel oyuncu çoğu takipçisi tarafından sunucu Esra Erol’a benzetildi. Hatta bazı kullanıcılar “ikizi gibi olmuş” yorumlarında bulundu. İşte Korel’in yeni saç tarzı…

berguzar.jpgberguzar3.jpgberguzar2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN