Bergüzar Korel’den Kuran paylaşımı açıklaması

Bergüzar Korel’den Kuran paylaşımı açıklaması

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Kur'an'ın Türkçesinin ders olması gerektiğini söylediği iddialarına karşı sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Korel, böyle bir paylaşımın kendisin tarafından yapılmadığını belirtti.

Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyada gündem olan 'Kuran açıklaması' hakkında konuştu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Korel, açıklamanın kendisine ait olmadığını ve gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Korel paylaşımında, "İsmim ile açılan Twitter hesaplarından yazılanlar ya da fotoğraflarım ile yapılan bu tarz açıklamalar ve içerikler bana ait değildir!" yazdı.

Oyuncu Bergüzar Korel’in geçen günlerde sosyal medya platformlarında "Kur'an'ın Türkçesi mecburi ders olsun, ülkede ne hırsız kalır ne tarikat ne cemaat" açıklamasında bulunduğu öne sürülmüştü.

korel.jpg

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde de Twitter başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda Bergüzar Korel'in yaptığı "Kur'an'ın Türkçesi mecburi ders olsun, ülkede ne hırsız kalır ne tarikat ne cemaat." açıklamasında bulunduğu iddia edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN