Dünyaca ünlü yıldız yoğun bakıma kaldırılmıştı! Bugün ise ilk defa objektiflere yakalandı!

Dünyaca ünlü yıldız yoğun bakıma kaldırılmıştı! Bugün ise ilk defa objektiflere yakalandı!

Ünlü şarkıcı Madonna, bir süre önce ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Ancak tedavisi başarılı bir şekilde devam etti ve Madonna taburcu olduktan sonra New York sokaklarında görüntülendi. Sağlığına kavuşan şarkıcı, hayranlarıyla buluşmaktan büyük bir mutluluk duyduğu görüldü. İşte ayrıntılar...

Ünlü şarkıcı Madonna, geçtiğimiz haziran ayının başlarında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakıma alındı. Tedavi sürecinde entübe edilen ve yoğun bakımda tutulan Madonna, geçtiğimiz günlerde taburcu edildi. Şarkıcının sağlığına kavuşmasının ardından ilk kez New York sokaklarında görüntülendi.

YOĞUN BAKIM SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

resim-2.jpeg

Hayranı Lauren Conlin tarafından TikTok'ta paylaşılan görüntülerde, Madonna siyah şort, tişört, şapka ve gözlük gibi unsurlarla kombin yaptığı görüldü. Bu şekilde görünerek tanınmamayı tercih ettiği anlaşıldı.

Madonna, rahatsızlığı nedeniyle 15 Temmuz'da başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayan dünya turnesini iptal etmek zorunda kalmıştı. Ünlü şarkıcının sağlığına kavuşması hayranları arasında sevinçle karşılanırken, gelecekteki müzik hayatıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN