Ecem Karavus'tan kadınlara 'susmayın' çağrısı: 50 gündür ailemden şiddet görüyorum

Ecem Karavus'tan kadınlara 'susmayın' çağrısı: 50 gündür ailemden şiddet görüyorum

Oyuncu Ecem Karavus, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, ailesinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü açıkladı. Karavus, 50 gündür kişisel eşyalarına ve engelli kedilerine ulaşamadığını söylerken, oyuncuya ünlü isimlerden de destek yorumları yağdı. Oyuncu, şiddet gören kadınlara "Yalnız değilsiniz, susmayın" çağrısında bulundu.

Rol aldığı "Pis Yedili" ve "Dinle Sevgili" dizileriyle tanınan oyuncu Ecem Karavus, sosyal medya hesabından makyaj yaptığı bir video yayımlayarak, 50 gündür ailesinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü söyledi.

Ecem Karavus, videoda şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz. Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı...

1-011.jpg

'YALNIZ DEĞİLSİNİZ SUSMAYIN'

Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj için imkanlarım kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum. Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Hayatım boyunca hep iyilikle, canlara dokunmaktan beslendim. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!"

Karavus'un paylaşımına Ceren Hindistan, Melis İşiten, Sebile Ölmez ve Ümit Karalar gibi birçok isimden destek yorumu geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN