Fatih Terim'in kızı ayakkabılarıyla dillere düştü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi " Bu bildiğimiz toynak"

Fatih Terim'in kızı ayakkabılarıyla dillere düştü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi " Bu bildiğimiz toynak"

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, ayakkabılarıyla dillere düştü! Görenler hem şaşırdı, hem de esprili yorumlarla eleştirdi! Buse Terim'in ayakkabıları sosyal medyada 'Bu bildiğimiz toynak' gibi yorumlarla adeta gündem oldu...

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 7 ayda 25 kilo vererek dikkat çeken Terim, tarzıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

BUSE TERİM'İN AYAKKABILARI GÜNDEM OLDU

Fatih Terim'in kızı Buse Terim çocuğunun ikinci el ayakkabısını 2 bin 300 TL'ye satmak istedi! Eleştirilince patladı

Son paylaşımıyla bir kez daha gündeme gelen Buse Terim, takım elbise kombiniyle ilginç bir tercihte bulunduğu ayakkabılarıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanımını etkin bir şekilde sürdüren Terim'in bu defa tercih ettiği ayakkabı modeli, takipçileri arasında büyük şaşkınlık yarattı.

"AYAKKABILAR KEÇİ TOYNAĞINA BENZETİLMİŞ"

buse-terim-ayakkabilari-1.png

Terim'in altına giydiği ilginç ayakkabılar, beğeni toplamak yerine yoğun bir eleştiri bombardımanına maruz kaldı. Yapılan yorumlarda, "Moda diye toynak şeklinde bir ayakkabıyı giymekten ne anlıyorsunuz?", "Ayakkabılar keçi toynağına benzetilmiş", "Neden diye sormadan duramıyorum", "At toynağı gibi ayakkabılar" gibi ifadelerle Terim'in tercihi sert bir şekilde eleştirildi.

Eleştirilere karşı sakin duran Buse Terim'in bir takipçisinin "Herkes niye bu kadar sinirli" yorumuna ise olumlu bir cevap verdiği görüldü. Terim, bu yorumu beğenerek, eleştirilere karşı kendisini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN