Hasan Can Kaya, müstehcen hikaye karşısında şaştı kaldı! "Ormanda baltayı alıp..."

Hasan Can Kaya, müstehcen hikaye karşısında şaştı kaldı! "Ormanda baltayı alıp..."

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan Konuşan adlı programda anlatılan bir hikaye sosyal medyada gündem oldu. Programın sunucusu Hasan Can Kaya ve izleyenler duydukları karşısında şoke oldu.

Dijital platform Exxen'de yayınlanan ve her bölümü büyük ilgiyle izlenilen Konuşanlar adlı programda ilginç anlar yaşandı. Ailesinin şirketince CEO olan Pars adındaki kişi başına gelen bir olayı anlattı. Dinleyenler, gencin anlattıkları karşısında ne tepki vereceğini bilemedi.

Pars adındaki konuk, eline mikrofonu alarak, "Şöyle bir fantezim var benim" dedi ve olayı anlattı.

hasannn.jpg
Pars, "Ben ıssız yerlere gidiyorum çıplak şekilde dolaşıp kamp yapıp, şarkı söylüyorum. Instagram'da da durum atıyorum. Bir kız ile tanışmıştım. O da ‘Beni de götür’ dedi, tamam dedim. Cuma günü onu aldım. ‘Gidene kadar içebilir miyim?’ dedi. Gidene kadar bayağı sarhoş oldu. Gittik ateş yaktım ben. Odunları kırdığım el baltası vardı. El baltasını bir anda eline aldı. O sırada kıyafetlerimiz üzerimizde değil. Cinsel organımı tuttu, baltayı dayadı. ‘Sen kimsin, benim burada ne işi var?’ dedi. Ben kendimi tanıtmaya çalışıyorum. Zar zor kendine geldi, attı elinden baltayı." diyerek ilginç olayı anlattı.

Duydukları karşısında hayrete düşen Hasan Can Kaya ise "Sen de ona tutsaydın baltayı" diyerek herkesi güldürdü.

Çağlar Pars ise konuşmasının devamında "Ben gerçekten korktum, annesi akıl hastanesindeymiş kendisi de git gel yaşıyormuş. Sabah hemen toparlandım gittik" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN