Merve Dizdar'dan Ezgi Mola'ya sitem! Yakın dostlar düşman oldu

Merve Dizdar'dan Ezgi Mola'ya sitem! Yakın dostlar düşman oldu

Masumlar Apartmanı dizisinde fırtınalar estiren yakın dostlar Merve Dizdar ile Ezgi Mola'nın arası açıldı. Geçen günlerde dünya evine gire Mola düğününe yakın dostlarını çağırmıştı. Mola'nın düğünü hakkında yorum yapan Merve Dizdar herkesi şaşırttı.

Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türkiye'ye büyük guru yaşatmıştı. Ödül konuşmasıyla geceye damga vuran Dizdar'ı arkadaşları da peş peşe tebrik etti. Masumla Apartmanı'nda yıldızı parlayan Dizdar başarılarına başarı eklerken yakın dost oldukları bilinen Ezgi Mola ile aralarının açık olduğu iddia edilmişti. Dizdar bakın neler söyledi?

YAKIN DOSTLARIN ARASI MI AÇILDI?

Merve Dizdar kısa bir süre önce evlenen yakın arkadaşı Ezgi Mola'ya sitem etti.

mervedizdar.jpg

Masumlar Apartmanı dizisinde abla kardeşi canlandıran ve çok yakın iki arkadaş olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın arası açıldığı iddia edilmişti.

ezgimola.jpg

DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMAMIŞ

Ezgi Mola'nın düğünü hakkında konuşan Dizdar "Kapalı bir düğündü. Biz de davetli değildik. Ama müthişti. Onun üzerine söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN