Esra Erol-Müge Anlı arasında ödül kavgası! Ödülü kaptıran Esra bakın ne yaptı? "Kavganın fitili ateşlendi"

Esra Erol-Müge Anlı arasında ödül kavgası! Ödülü kaptıran Esra bakın ne yaptı? "Kavganın fitili ateşlendi"

Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini bulurken, En sunucu ve program ödülü Müge Anlı ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programında verildi. Ünlü sunucu Esra Erol'dan ise göndermeli paylaşım geldi. Bakın Esra Erol, Müge Anlı'ya nasıl bir gönderme yaptı?

Halk oylamasıyla Pantene Altın Kelebek ödüllerine layık görülen Müge Anlı, açık ara en çok oy alan isim oldu. 2 ödül birden alan Anlı'nın heyecanı gözlerinden okunurken, gündüz kuşağı programı sunan Esra Erol'dan şaşırtan bir paylaşım geldi. İkilinin yıllardır aralarının açık olduğu biliniyor.

esraaa.jpg

ESRA EROL'DAN MÜGE ANLI'YI KIZDIRACAK PAYLAŞIM

Uzun yıllardır ATV çatısı altında program yapan Esra Erol ile Müge Anlı arasında sular durulmuyor.

atv.jpg

Format meselesinden dolayı aralarının açık olduğu ikili kendi programlarında birbirlerine gönderme yaparken, Pantene Altın Kelebek ödülünün Müge Anlı'ya verilmesi kavgayı alevlendirdi.

odul.jpg

ÖDÜL ALAMAYAN ESRA'DAN ÇAPRICI GÖNDERME

Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, Instagram hesabı üzerinden Müge Anlı'ya gönderme yaptı. Paylaşımında izlenme oranlarını paylaşan Erol şu notu düştü:

"Yine en çok izlenen program olmuşuz. İlginizden daha büyük ödül mi olur? İyi ki varsınız çoook teşekkür ederim"

esraerol2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN