Resimdeki korsanın gizli pusulasını 8 saniyede bulursan senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

Resimdeki korsanın gizli pusulasını 8 saniyede bulursan senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

Bu optik illüzyon resminde, korsanlar kayıp pusulalarını arıyorlar. Yalnızca en parlak beyinler gizli pusulayı 8 saniyede görebilir. Onlardan biri misin? Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar beyin için sağlıklı egzersiz sağlar ve aynı zamanda günlük hayatımızdaki stresi geçici olarak serbest bırakmaya yardımcı olur. Çalışmalar, optik illüzyon problemlerini düzenli olarak uygulamanın, gözlem gücünü artırmaya ve dikkati geliştirmeye yardımcı olabileceğini göstermektedir.

Aynı zamanda arkadaşlarınız ve aileniz arasında gözlem becerilerinizi göstermenin mükemmel bir yolu olmanın yanı sıra, herkes için harika bir eğlence kaynağıdır. Ne kadar dikkatli olduğunuzu test etmek ister misiniz? Başlayalım.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ PUSULAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, 5 korsanın pusula aradığı bir korsan gemisi sahnesini gösteriyor. Mücadeleyi başarıyla tamamlamak için pusulayı bulmak için 8 saniyeniz var.

Bunlar gibi optik illüzyon meydan okumaları, ayrıntılara dikkat etme, problem çözme ve eleştirel düşünme gibi bilişsel yeteneklerin geliştirilmesine yardımcı olabilir.

Bu tür aktivitelerin uygulanması, hafızanın daha iyi tutulmasına ve genel zihinsel çevikliğin artmasına neden olarak beyin sağlığını korumanın ve bilişsel gerilemeyi önlemenin harika bir yolu olabilir.

GİZLİ PUSULAYI BULDUN MU?

Resimde pusula bulma görevi, dikkatinizi test etmenin iyi bir yoludur. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, zaman sınırı içinde pusulayı görebilir. Pusulanın çevreyle harmanlanma şekli, ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırıyor.

Gemide pusulayı başarılı bir şekilde bulmak için ayrıntılara büyük dikkat gösterilmesi gerekiyor. Pusula geminin herhangi bir yerine gizlenebilir ve dikkatli olursanız kolayca fark edebilirsiniz. Pusulayı gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız resimdeki gizli pusulayı başarıyla buldu? En dikkatli kişilerin bazılarının, mükemmel gözlem becerileriyle gizli pusulayı çoktan tespit etmiş olması gerektiğine inanıyoruz. Hepsine tebrikler. Hala pusula arayanlar aşağıdaki cevaba göz atabilirler. Pusula görüntünün sağ tarafında görülebilir, korsanlardan birinin bel kemerine takılmıştır.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN