Resimdeki S'ler arasındaki gizli Z'yi 11 saniyede bulanların IQ seviyesi 130'un üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Resimdeki S'ler arasındaki gizli Z'yi 11 saniyede bulanların IQ seviyesi 130'un üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Optik İllüzyon IQ Testi: Bu zihin bulmacasında, resimdeki 'S' alfabesinin grubu arasında gizli bir Z'yi belirlemeye çalışın. Yalnızca yüksek IQ'lu kişiler gizli 'Z' harfini 11 saniyede görebilir!

Bu optik illüzyon, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Optik illüzyonlar genellikle bir nesnenin veya çizimin ya da insanların beynin nesneleri algılama biçimine meydan okuyan zihin bükücü ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsama türleri vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin olaylara veya görüntülere farklı bakabildiğini ve her açıdan farklı bir algı oluşturduğunu gösteriyor. Bu yüzden, resmin içindeki 'S' alfabe grubu arasında gizli 'Z' harfini bulmanız gereken ilginç bir optik yanılsama bulduk.

1-007.jpg

RESİMDEKİ FARKLI HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, 'S' alfabesinin grubu arasında gizli Z'yi bulmanız gerekiyor. Uyanık bir zihin, gizli Z'yi 11 saniye içinde tanımlayabilir. Görüntü, binlerce yetişkinin, fotoğrafın içindeki gizli 'Z' harfini bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu.

Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu optik İllüzyonun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasında, 'S' alfabesi arasında saklanan gizli Z'yi bulmanız gerekiyor. 'S' alfabesinin 8 satırı ve 26 sütunu vardır. Gizli Z'yi 11 saniye içinde bulmak için tüm satırlara ve sütunlara hızlıca bakmanız gerekir.

Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığıyla ilgili bazı büyüleyici içgörüler sağlamaya çalışır. Çoğu zaman, belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılamamız için zihnimizi kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik yanılsamanın içindeki gizli harfi gördünüz mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zihinsel sınavın cevabı gizli Z'nin 5. Sıra ve 23. Sütun'da olduğudur. Resmin içindeki gizli harfi sadece 11 saniyede tanımanın olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN