Sadece en zeki insanlar resimdeki mantık hatasını bulabiliyor! 6 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Sadece en zeki insanlar resimdeki mantık hatasını bulabiliyor! 6 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Hatayı bulun: Yalnızca çok zeki insanlar, adam ve köpek resmindeki hatayı belirleyebilecektir. Onlardan biri misin? Meydan okumayı şimdi deneyin.

Beynimiz, tüm vücut fonksiyonlarının düzenlendiği çekirdeği oluşturur. Bu nedenle, bulmacalar, zeka oyunları, optik illüzyonlar vb. şeklinde zorlu görevler sağlayarak beyni aktif tutmak çok önemlidir.

Bir spor salonunda çalışmanın zihinsel karşılığıdır ya da beyin için iyi bir egzersiz şeklidir diyebiliriz. İnternette dalgalanan bu türden bir faaliyet türü, mantıksal düşünmeyi kullanarak resimdeki hatayı bulmaktır.

Bu tür bir meydan okuma, görsel korteksi uyarır ve beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirerek yaratıcılığı artırır ve mantıksal ve analitik düşünmeyi geliştirir. Sonuç, mükemmel problem çözme becerilerine sahip daha keskin bir beyindir. Beyninizi keskinleştirmeye hazır mısınız?
O zaman başlayalım.

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan resim, evcil köpeğiyle birlikte odun taşıyan bir adamın kulübelerine geri dönerken görüldüğü bir açık hava sahnesini tasvir ediyor. Resimde bir yanlışlık var ve göreviniz 6 saniyede resimdeki hatayı bulmak.

Resmi dikkatlice izleyin ve süre sınırı içinde hatayı bulup bulamayacağınıza bakın. Son derece dikkatli kişiler, resimdeki hatayı diğerlerinden daha hızlı fark edebilir.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Tekrar resme odaklanın ve bu sefer hatayı tespit edip edemediğinize bakın. Bu tür zorlukları çözmenin anahtarı, dikkat ve ayrıntılar için mükemmel bir bakış açısıdır. Mantıksal düşünme becerilerinizi kullanın ve resimdeki hatayı tespit edip edemediğinizi kontrol edin. Resimdeki gizli hatayı bulmadı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Resimdeki hatayı kaçınız bulabildiniz? Hatayı bulanları tebrik ederiz. Mükemmel mantıksal ve analitik becerileriniz var. Hala bulmacayı çözemeyenler, şimdi durup çözüm için aşağıya göz atabilirler. Resimdeki hata, köpeğin pati izlerinin karda net bir şekilde görünmesi, ancak adamın karda herhangi bir ayak izinin olmamasıdır ki bu alışılmadık bir durumdur.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN