Sosyal medyayı deliye çeviren optik illüzyon: Resimdeki gizli tavşanı kimse bulamıyor! 9 saniyede bulabilir misin?

Sosyal medyayı deliye çeviren optik illüzyon: Resimdeki gizli tavşanı kimse bulamıyor! 9 saniyede bulabilir misin?

Tavşanlar süper sevimli canlılardır. Tavşanlar hakkında daha önce duymadığınız bilgiler öğrenmek ister misiniz? Ya da bu optik illüzyon resminde gizli tavşanı bulmayı deneyin. Gizli tavşanı bulmayı başarırsanız gözlem yeteneklerinizin üstün olduğunu kabul edeceğiz. Gizli tavşanı görebilir misin?

Dünyanın en sevimli canlısının hangisi olduğunu tahmin edebilir misiniz? Tabi ki de Tavşanlar. Tavşanlar, neredeyse herkesin hoşuna giden sevimli ve eğlenceli hayvanlardır. Ayrıca sosyal canlılardır ve grup halinde yaşamayı severler. Ayrıca sevimli dişlerini hiç fark ettin mi? Onlar sevimliliğin özüdür.

Tavşanların o sevimli dişlerinin hiç durmadığını biliyor muydunuz? Aslında, saman ve ot çiğnerken yavaş yavaş yıpranırlar.

Ayrıca tavşanlarla ilgili bilmediğiniz bir gerçek daha var. Bu sevimli canlıların gözleri önde değil, başlarının yanlarındadır. Bu, tavşanların çevrelerindeki neredeyse her şeyi görebildikleri anlamına gelir. Doğada belirli bir nedeni olmayan hiçbir şey yoktur. Yanlardaki o gözler, tavşanların yırtıcıları izlemesine yardımcı olur.

kapak.jpg

RESİMDE GİZLENEN TAVŞANI BULMAYI DENE

Bu tür gerçekler hoşunuza gidiyor mu? Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin. Gerçeklere geçmeden önce, aşağıdaki resmi inceleyin. Resimde gizli bir tavşan var. 10 saniye içinde bulabilir misin? Acele et zamanın bitiyor.

Süre doldu. Gizli tavşanın nerede olduğunu 10 saniye içinde buldun mu? Tavşanın nerede olduğunu merak edenler aşağıdan çözüme ulaşabilir.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Saklanan tavşanı bulmayı başarsanız da başaramasanız da, size tavşanlar hakkında daha ilginç gerçekler sunacağımıza söz verdik. Okumaya devam edin ve bazı ilginç bilgileri öğrenin.

Dünyada neredeyse 50 farklı türde tavşan yaşıyormuş ve tavşanlar ortalama 10 yıl yaşıyorlarmış. Bununla birlikte en sevdikleri yemek havuç değilmiş. Aslında havuç tavaşanların dişlerinin çürümesine neden oluyormuş. Havuç dışında marul ve salatalık ise en sevdikleri yiyeceklermiş. Son olarak tavşanların keskin kulakları çok geliştiği için en ince sesleri bile algılayabilir ve tehlikelerden hızlıca kaçabilirlermiş.

Hem eğlenceli hem de bilgili bu optik illüzyon testinin cevabını merak ediyorsanız aşağıya kaydırın ve resimde işaretlenen bölgeyi kontrol edin.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN