Vahşi cinayet Müge Anlı'da çözülmüştü! Katıl arkadaşın cinayetten sonra yaptıkları miğde bulandırdı

Vahşi cinayet Müge Anlı'da çözülmüştü! Katıl arkadaşın cinayetten sonra yaptıkları miğde bulandırdı

Sakarya'da yaşayan ve 9 Kasım tarihinde ortadan kaybolan Erdal Sakız'ın ailesi Müge Anlı'ya başvurarak yardım istedi. 19 Kasım tarihinde cansız bedenine ulaşılan Sakız'ın katili ise en yakın arkadaşı çıktı. Katil E.K'nin cinayeti işledikten sonra yaptığı paylaşımsa herkesi hayret ettirdi.

9 Kasım tarihinde Sakarya'da yaşanan olayda Erdal Sakız şahsi aracıyla evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Kayıp adama bir türlü ulaşamayan ailesi ise çareyi Müge Anlı'ya katılmakta buldu.

Sakız'ı bulması için Müge Anlı'dan yardım isteyen ailenin çağrısı yanıt buldu. Yapılan araştırmalar sonucunda Erdal Sakız'ın ceseti 19 Kasım'da Çam Dağı'ndaki ormanlık bölgede arabasının içinde bulundu.

Yapılan ilk incelemeler sonucunda Sakız'ın göğüsü ile başından mermiyle vurulduğu ortaya çıktı.

erdal sakız cinayeti

KATİLİ EN YAKIN ARKADAŞI ÇIKTI!

Cinayetle alakalı soruşturmayı hızlandıran Sakarya İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri çalışmalar sonucunda eldek ettikleri delil ve aldıkları ifadeler ile şüpheli E.K, karısı L.K ve 16 yaşındaki çocukları S.K'yı gözaltına aldı. Savcı karşısına çıkan şüpheliler tutuklanarak cezaevine yollandı.

erdal sakız cinayeti

ÖLÜM HABERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Cinayetteki düğümlerin çözülmesinin ardından ortaya çıkan bir detay ise bu kadar da olmaz dedirtti. Yakın arkadaşını öldüren E.K cesedin bulunduğu 19 Kasım'da sosyal medyadan arkadaşının öldüğü haberini paylaştı. Bu detayın ortaya çıkmasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı E.K'ya tepki gösterdi.

Kullanıcılar katil zanlısına 'öldür hem de paylaş, iyi oyuncusun' ve 'utanmadan birde paylaştı mı yüzsüz' yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN