WhatsApp'tan devrim niteliğinde yenilik! Yeni güncelleme için nefesler tutuldu! Tüm yanlışlar düzeltilecek

WhatsApp'tan devrim niteliğinde yenilik! Yeni güncelleme için nefesler tutuldu! Tüm yanlışlar düzeltilecek

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncellemeye imza attı. WhatsApp'tan devrim niteliğinde yenilik geldi. İşte WhatsApp güncelleme detayları…

Kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla yeni güncellemelere imza atan WhatsApp, test aşamasındaki güncellemenin detaylarını paylaştı. Güncellemenin ne zaman kullanıcılara sunulacağı merak edilirken özellik hakkındaki detaylarda paylaşıldı. İşte WhatsApp güncelleme detayları…

MESAJ YANLIŞLARINA SON

Tüm dünyada popüler olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği ile göz dolduruyor. Yapılan güncelleme ile birlikte artık mesajlara düzenleme seçeneği ekleniyor. Mesajlarda yanlış yazmışım hata yapmışım derdi ortadan kalkacak. Yeni güncelleme ile birlikte yanlış yazdığınız mesajları değiştirebilir yazım hatalarını düzeltebilirsiniz.

whatsapp-mesaj-1.jpg

ÖZELLİK NASIL KULLANILACAK?

WhatsApp'ın mesaj düzenleme özelliği dikkat çekerken nasıl kullanılacağı da merak ediliyor. Yazdığınız mesaj üzerine uzun basılı tutarak kenarından çıkan üç noktaya dokunarak metin üzerinde düzenleme yapma imkanından yararlanabilirsiniz. Ekranda karşınıza çıkan menü içerisinde düzenleme seçeneğine tıklayarak mesaj üzerindeki hatalarınızı düzeltebilirsiniz. Ancak mesajın üzerinde değişiklik yapmanız durumunda mesajın iletildiği kişi mesajın yan kısmında yer alan metnin sonradan değiştirildiğine dair “düzenlendi” ibaresini görebilecek.

whatsapp-3.jpg

WHATSAPP GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

WhatsApp'ın yapmış olduğu yeni güncelleme ile sevinçten havalara uçan kullanıcılar uygulamanın ne zaman kullanılabileceğini araştırmaya başladı. Yapılan açıklama kapsamında mesaj düzenlemesinde kullanıcılar için verilen sürenin 15 dakika olduğu aktarıldı. Değiştirmek istediğiniz mesaj üzerindeki düzenlemeyi yalnızca ilk 15 dakika içerisinde yapabilirsiniz.

whatsapp-2.jpg

Kullanıcıların haftalar önceki mesajlar üzerinde güncelleme yapamaması için süre sınırlaması getirildiği belirtildi. Ancak mesaj silme özelliğini de ilk aşamada 15 dakika için yapıldığı belirtilirken şimdilerde bu sürenin 2 gün olacak şekilde güncellendiği hatırlatıldı. Yeni güncellemenin de benzer bir uygulama ile hizmete sunulabileceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra 2 ayrı cihaz üzerinden kullanım sağlanabilen WhatsApp uygulamasında cihazın yollandığı mesajın diğer bir cihazdan değiştirilemeyeceği aktarıldı.

Yeni güncellemenin Play Store üzerinden indirilebileceği aktarıldı. WhatsApp'ın Beta programına resmi olarak kayıtlı olan kişilerin uygulamayı kullanabileceği duyuruldu. Yeni özelliğin 2 hafta içerisinde tüm kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN