Baş ağrınız, başdönmesi ve sırt ağrısı yaşıyorsanız sebebi çamaşır makinanızdaki o detayda gizli! Prof. Dr. Yılancıoğlu açıkladı

Baş ağrınız, başdönmesi ve sırt ağrısı yaşıyorsanız sebebi çamaşır makinanızdaki o detayda gizli! Prof. Dr. Yılancıoğlu açıkladı

Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan baş ağrısı, baş dönmesi ve sırt ağrıları birçok nedene dayanabiliyor. Lakin bu nedenler arasında en dikkat çekici olanı ise çamaşır makinanızdaki o hiç frak etmediğiniz detay olabilir. Konuya ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Kaan Yılancıoğlu, çok şaşıracağınız detayları açıkladı…

Baş ağrıları, baş dönmeleri ve sırt ağrıları farklı sebeplerden dolayı ortaya çıkan rahatsızlıklardandır. Günlük hayat telaşı, psikolojik etkenler, nörolojik etkenler bu ağrılara yol açan nedenlerden bazılarıdır. Lakin çoğu insanın bilmediği ve hiç aklına gelmeyeceği nedenlerde bu ağrılara yol açabilir. Hatta çamaşır makinasındaki bu detay duyanların şaşkına döneceği bir neden.

bas.jpg

AĞRILARINIZIN NEDENİ O DETAY OLABİLİR

Sosyal medya hesabı üzerinden sağlıksal bilgi aktarımında bulunan Prof. Dr. Kaan Yılancıoğlu, baş ağrısı, baş dönmesi, sırt ağrıları, uyuşukluk, kusma gibi sorunların çamaşır makinanızdaki o detayda saklı olabileceğini paylaştı. Hatta bazı detayların kansere kadar gidebileceğini açıkladı. Yılancıoğlu, paylaşımında şunlara yer verdi:

bas2.jpg

“Çamaşır Yumuşatıcılarının İçerdiği Kimyasallar ve Zararları; Gizli Tehlike!

1. Alpha-Terpineol: Baş dönmesi, baş ağrısı, hafıza kaybı ve hatta yüzde uyuşukluk, boyun ve sırt ağrısı gibi sağlık sorunlarına neden olabilir.

2. Benzil asetat: Pankreatik kansere neden olabilir. Dumanı gözünüze ve solunum yollarınızı tahriş eder.

bas3.jpg

3. Benzil alkol: Merkezi sinir sistemi bozuklukları, baş ağrısı, bulantı, kusma, baş dönmesi ve kan basıncındaki aşırı düşüşlere neden olabilir.

4. Kloroform: Güçlü bir kanserojen nörotoksindir ve bilinç kaybı, mide bulantısı, baş ağrısı, kusma ve / veya baş dönmesi ve uyuşukluk gibi birçok sağlık sorunlarına neden olabilir. Ciddi bir kansetojendir..

KULLANIRKEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜN ...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN