15 milyon euroya transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo Galatasaray'a veda ediyor: Dünya devine transfer olacak...

15 milyon euroya transfer olmuştu!  Nicolo Zaniolo Galatasaray'a veda ediyor: Dünya devine transfer olacak...

Geçen sezon kış transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Zaniolo'nun yeni durağı belli oldu. İtalyan golcünün dünya devine transfer olması bekleniyor.

Geçen sezon kış transfer döneminde İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atan yaz transfer döneminde ise İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun yeni durağı belli oldu. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan yıldız golcünün yeni durağı herkesi şaşırttı.

Aston Villa'ya transfer olduğu günden bu yana yalnızca 3 gol kaydederek İngiliz ekibinde hayal kırıklığı yaratan İtalyan yıldız için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonunda Galatasaray'a dönecek olan yıldız golcünün yeni durağı büyük oranda belli oldu.

NTV Spor'un İtalyan basınından aktardığı habere göre; İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, bonservisi Galatasaray'da bulunan İtalyan yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Napoli'nin gelecek sezonki sportif direktörü olması beklenen Giovanni Manna'nın ilk transfer hamlesini Zaniolo ile yapacağı öne sürüldü.

Giovanni Manna'nın İtalyan devine imza atar atmaz İtalyan golcüyü Napoli'ye transfer etmek için hamle yapacağı iddia edildi. İtalyan yıldızın Napoli'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon Aston Villa forması altında 34 karşılaşmada görev alırken yalnızca 3 gole imza attı. İtalyan yıldızın, sezon sonunda Galatasaray'a dönmesi ve sarı-kırmızılı ekipten ayrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN