İşte muhtemel 11'ler... Beşiktaş 8 eksikle Kasımpaşa karşısında!

İşte muhtemel 11'ler... Beşiktaş 8 eksikle Kasımpaşa karşısında!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Siyah-beyazlılar, mücadelede 8 futbolcusundan yararlanamayacak.

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarısını Kasımpaşa maçıyla açacak. Henüz bir teknik direktörle anlaşma sağlayamayan siyah-beyazlılar, maça Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak. Ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi alan Beşiktaş, topladığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor.

KARTAL'IN 8 OYUNCUSU EKSİK

Oxlade-Chamberlain ve Umut Meraş'ın sakatlıkları sürüyor. Aboubakar, Masuaku, Colley ve Amartey, Afrika Kupası için milli takımlarında. Rosier ve Onana'nın kadro dışı süreçleri devam ediyor. Ghezzal ise affedilerek kamp kadrosuna dahil edildi. Topladığı 23 puanla 9. basamakta yer alan Kasımpaşa'da ise Kenneth Omeruo forma giyemeyecek.

Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Müsabakada VAR koltuğunda Emre Malok oturacak. Malok'a AVAR’da Onur Öztoprak ile Esat Sancaktar eşlik edecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur-Necip-Aytuğ-Zaynutdinov, Amir-Salih-Gedson, Rashica-Semih, Muleka

Kasımpaşa: Gianniotis, Neto, Taylan, Yasin, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Gomis, Nuno Da Costa

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN