Whatsapp'tan herkese kötü haber! Sınırsız özelliği artık bitiyor: Kullanıcılar tek tek Telegram'a dönecek

Whatsapp'tan herkese kötü haber! Sınırsız özelliği artık bitiyor: Kullanıcılar tek tek Telegram'a dönecek

Whatsapp kullanıcılarına kötü haber! Sınırsız olan o özellik artık son buluyor! Whatsapp kullanıcıları teker teker Telegram'a dönecek! İşte o özellik...

WhatsApp, yeni bir özelliği beta sürümünde test ederek kullanıcılarına sundu. Ancak bu kez, kullanıcıları sevindirmek yerine endişelendirebilecek bir özellikle karşımıza çıkıyor. Test edilen özellik, WhatsApp yedeklemelerinin Google Drive'da sınırsız depolama kotasına sahip olmasını durdurma planını içeriyor.

SINIRSIZ KOTA SONLANDIRILABİLİR

whatsapp-ozellik-1.webp

Şu anda WhatsApp kullanıcıları, sohbet geçmişlerini ücretsiz olarak Google Drive üzerinde depolayabiliyorlar. Ancak yeni özellik, WhatsApp ve Google'ın bu sınırsız depolama kotasını sonlandırmayı düşündüğünü ortaya koyuyor. Google Play Store'daki en son WhatsApp beta güncellemesi, kullanıcılara yedekleme ekranında bir uyarı gösteriyor ve bu uyarı, WhatsApp yedeklemeleri için sınırsız depolama kotasının sona erebileceğini belirtiyor.

Güncelleme, kullanıcıları bilgilendirerek, WhatsApp yedeklemelerinin gelecekte Google depolama alanlarını kullanmaya başlayabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Ancak, şu anda Google hesaplarına dahil olan ücretsiz 15 GB'lık bulut depolama alanı veya Google One aracılığıyla satın alınan ek depolama alanı kullanıcılar için yeterli olacaktır. Bu durumda kullanıcılar, herhangi bir ek ücret ödemeden sohbet geçmişlerini yedeklemeye devam edebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN