Halkbank hızlı kredi başvurusu nasıl yapılır? 50 bin TL anında hesaba yatırılıyor!

Halkbank hızlı kredi başvurusu nasıl yapılır? 50 bin TL anında hesaba yatırılıyor!

Koronavirüs nedeniyle kamu bankalarının ihtiyaç kredisi paketlerine adeta talep patlaması yaşanıyor. Halkbank hızlı kredi başvurusu ile 50 bin TL'ye anında kredi veriyor. Fakat her ne kadar kredi almak kolaylaştırılsa da kredi başvurunuzun olumlu sonuçlanması için kredi puanınızın belirli bir seviyede olması gerektiğini belirtelim. İşte, Halkbank hızlı kredi başvuru ekranı...

En uygun ve en kolay ihtiyaç kredisi veren bankalar, son dönemde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Zira, koronavirüs salgını nedeniyle orta ve alt gelir grubundaki vatandaşlar nakit para ihtiyacı yaşıyor. Halkbank hızlı kredi özelliklerine bakıldığı zaman; aylık 1,61 faiz oranı ve 36 ay vadeye kadar 50 bin TL kredi imkanı sağlıyor.

HALKBANK HIZLI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankası Halkbank, bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi veriyor. Bireysel internet şubesi, Dialog, mobil bankacılık ve www.halkbank.com.tr adresinden kredi başvurusu yapabilir, onaylı kredinizi bireysel internet şubesi, mobil şube ve Dialog'tan anında kullanabilirsiniz.

* En az 1000 TL, en fazla 50 bin TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

* Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank bireysel internet şubesi ve mobil şubeden 'Başvurular'ın altında 'Başvurum Ne Aşamada?' adımından da takip edebilirsiniz.

* Kredi kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

* Kredi kullanımı sırasında hayat sigortası yaptırabilirsiniz.

* Kredinize istediğiniz zaman şubelerden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

HALKBANK HIZLI KREDİ ÖZELLİKLERİ NELER?

50 bin TL kredinizi aylık 1940,28 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve 262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek, aylık yüzde 1,61 faiz oranı ile alabilirsiniz. Hızlı kredi başvurunuzun olumlu sonuçlanması için Findeks kredi puanınızın belirli bir seviyenin üzerinde olması gerektiğini, riskli puan grubundaysanız kredi başvurunuzun geri çevrilebileceğini belirtelim.

Halkbank hızlı kredi örnek ödeme tablosu şöyle:

2021-06-15-133828.jpg

HALKBANK HIZLI KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN