Brüksel'de silahlı saldırı: 2 ölü

Brüksel'de silahlı saldırı: 2 ölü

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir kişi, motosikletiyle geldiği Sainctelette Meydanı, d'Ypres ve Ninieme de ligne bulvarları yakınında rasgele ateş açması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir kişi, akşam saatlerinde motosikletiyle geldiği Sainctelette Meydanı, d'Ypres ve Ninieme de ligne bulvarları yakınında rasgele ateş açması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Görüntülerde, zanlının birkaç el ateş açtıktan sonra motosikletinden inerek bir binaya girdiği ve gözden kaybolduğu görüldü.

Saldırı sonucu ölen 2 kişinin EURO 2024 Elemeleri kapsamında Belçika ve İsveç milli takımlarının karşılaştığı müsabakayı izlemek için gelen İsveç vatandaşları olduğu öğrenildi.

Kral Baudouin Stadyumu'na 5 kilometre mesafede gerçekleştirilen saldırıda, kaç kişinin yaralandığına ilişkin bilgiye ise henüz ulaşılamadı.

BRÜKSEL'DEKİ SİLAHLI SALDIRI SONRASI BELÇİKA - İSVEÇ MAÇI ASKIYA ALINDI

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yaşanan silahlı saldırı ülkede şoke etkisi yarattı. EURO 2024 Elemeleri F Grubu 7. maçında Belçika ile İsveç karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, devre arasının ardından maç askıya alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN