Buraya giden para içinde yüzüyor! Aylık 202 Bin TL maaş: Almanya'dan sonra o ülke de işçi arıyor

Buraya giden para içinde yüzüyor! Aylık 202 Bin TL maaş: Almanya'dan sonra o ülke de işçi arıyor

Almanya’nın işçi alımı politikasından sonra bu ülke de işçi arayışına girdi! Hayalleri süsleyen ülke işçi açığını gidermek için belli şartlar altında işçi alımı yapacağını duyurdu! Buraya giden para içinde yüzüyor! Aylık 202 Bin TL maaş...

Dünyanın en zengin ülkelerinden biri olan İsviçre, Rusya-Ukrayna çatışması ve pandemi nedeniyle yaşadığı işçi açığını giderme planlarıyla dikkat çekiyor. Ülkede, özellikle doktor ve hemşire eksikliği başta olmak üzere önemli bir işçi açığı bulunuyor. Bu fırsattan yararlanarak, 103.000 TL ile 202.000 TL arasında değişen maaşlarla çalışabilirsiniz.

HANGİ MESLEKLERDE İŞÇİ ARANIYOR?

650x344-isvicre-hangi-kitadadir-isvicre-dunyanin-hangi-bolgesinde-1642406951425.jpg

İsviçre'de özellikle doktorlar, hemşireler ve yaşlı bakımında uzmanlaşmış personel için büyük bir talep bulunuyor. Vasıflı işçi açığı da cabası. Uzmanlar, bu rakamın yıl sonuna kadar artacağını tahmin ediyor. DynaJobs ve Adecco gibi saygın kuruluşlar aracılığıyla başvuruda bulunabilir ve süreci kolaylaştırabilirsiniz.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

İsviçre'ye davet alarak çalışmak istiyorsanız, belirli bir düzeyde dil yeterliliğine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca, devlet yardımı almadan kendi geçiminizi sağlayabileceğinizi göstermeniz de önemli. Önceden ayarlanmış bir ikamet yerinizin olması da şart.

MAAŞLARI NE KADAR?

İsviçre'de saatlik ücret 23 İsviçre Frangı, aylık ücret ise 4 bin İsviçre Frangı olarak belirlenmiş. Bu, saat başına 596 Türk Lirası, aylık olarak ise 103 bin Türk Lirası anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN