Bitcoin almayan elini çabuk tutsun! Bugün resmen patlayacak... ABD'den gelen son dakika bilgisi coinleri uçuracak

Bitcoin almayan elini çabuk tutsun! Bugün resmen patlayacak... ABD'den gelen son dakika bilgisi coinleri uçuracak

Bitcoin piyasasındaki yükselişlerin ardından beklenen karar geldi. Son dakika bilgisine göre, coinleri uçuracak detay paylaşıldı. Elinde Bitcoin olmayan acele etsin. Bugün itibariyle patlaması bekleniyor. İşte Bitcoin'i uçuracak karar...

Yatırımcıların gündeminde yer alan Bitcoin bir zamanların efsanesi olduğu dönemlere geri yükseldi. Yaklaşık olarak 47 bin dolara yükselen Bitcoin için yeni kararlar alındı. Bu kararın ardından patlaması bekleniyor...

PİYASA HIZLA ARTACAK

Son dakika haberine göre, kripto para piyasasında yeni bir gelişme meydana geldi. SEC tarafından duyurulan gelişme, coin yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor. Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) bu kararla birlikte onay verdi. Kararın ardından Bitcoin fiyatlarında hızlı bir artış beklentisi oluştu.

bitcoin.jpg

SEC'DEN PAYLAŞIM GELDİ

Karar sayesinde temel varlığı Bitcoin'den oluşan bu fonlar sayesinde, artık ulusal borsalarda işlem görebilecek hale gelecek. Alınan bu karar ile Bitcoin fiyatlarının kısa sürede 46 bin 700 dolara yükseldiği görüldü.

Bitcoin sabahın erken saatlerinde ise 46 bin 100 dolardan işlem görüyor. SEC resmi X hesabı (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda Bitoin ETF'lerine onay verdiğini yayımladı. Mesajın ardından hesabın ele geçirildiğinin altını çizdi. SEC sisteminde onay metni ve SEC Başkanı Gary Gensler'in konuya dair açıklamaları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN