Garanti Bankası resmen çıldırdı! Ekim ayı bitmeden hemen başvurun: Geri ödemesiz 1000 TL fırsatı başladı

Garanti Bankası resmen çıldırdı! Ekim ayı bitmeden hemen başvurun: Geri ödemesiz 1000 TL fırsatı başladı

Garanti Bankası müşterilerine özel yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir karar alan banka, geri ödemesiz 1000 TL bonus verecek. İşte, Garanti Bankası'nın yeni kampanya detayları...

Garanti Bankası, mobil uygulamadan başvuran müşterilerine anında geri ödemesiz 1.000 TL hediye bonus tanımlayacak. Banka bu kampanya ile müşterilerine mobil uygulamayı daha etkin bir şekilde kullandırmayı amaçlarken ayrıca ekonomik olarak da avantaj sağlıyor.

TEMASSIZ MÜŞTERİ OLMAK YETERLİ

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin temassız müşteri olması gerekiyor. Bunun için ise dijital kanallardan başvuru yapmak yeterli. Başvurusu onaylanan müşteriler, bonus kredi kartı, money bonus kredi kartı ya da money bonus kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyanın keyfini çıkarabilecekler.

garanti-bankasi-resmen-cildirdi.jpg

Fakat, 1.000 TL'lik bonusun hesaba geçmesi için 20 Ekim tarihine kadar yapılan ilk alışverişlerde tek seferde 1.000 TL ve üzerinde harcama yapılması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN