Gece yarısı olmadan depoları fulleyin! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam gözüktü: Fiyat listesi güncelleniyor...

Gece yarısı olmadan depoları fulleyin! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam gözüktü: Fiyat listesi güncelleniyor...

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar son günlerde litre fiyatlarına etki ediyor. Mayıs ayının başında indirim alan fiyatlar, mayıs ayının son günleri ile zam üstüne zam alıyor. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına yapılan zammın üzerine bir zam haberi daha geldi. Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor. İşte tüm detaylar...

GECE YARISI İTİBARİYLE FİYATLAR DEĞİŞİYOR

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmaların devam etmesi sonucunda yeni zamlar kapıya dayandı. Sürekli olarak indirim ve zam alan akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından yakın takibe alınıyor. Mayıs ayının başında indirim üstüne indirim alan benzin ve motorin litre fiyatları, mayıs ayının son günlerinde yeniden zamlanıyor.

Kur farkı ve brent petrol varil fiyatındaki inişler çıkışlar neticesinde akaryakıt fiyatlarında da değişiklik dikkat çekiyor. Kurda yaşanan artış ve brent petrol varil fiyatındaki artış sonucunda akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Geçtiğimiz günlerde 77 kuruş tutarında zam alan benzin fiyatlarında yeni bir zam bekleniyor.

Gece yarısı itibariyle güncellenecek akaryakıt fiyat listesi üzerine sürücüler zam gelmeden akaryakıt istasyonunda sıraya girdi. 26 Mayıs Cuma günü itibariyle benzin fiyatlarında ikinci bir zam uygulaması bekleniyor.

akaryakit.jpg

BENZİN FİYATLARINDA ZAM BEKLENTİSİ

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan zamlı ve indirimli süreç ile yeni bir zam beklentisi duyuruldu Petrol fiyatları ve kur farkındaki aralanma ile beklenen zam gece yarısı itibariyle pompa fiyatlarına yansıyacak.

Bugün itibariyle ortalama 20,57 TL seviyelerinden satılan benzinin litresine zam gelmesi bekleniyor. Gece yarısından itibaren değişen fiyat listesiyle benzine 75 kuruş zam gelmesi gündemde yer alıyor. Motorin fiyatlarında ise henüz bir değişiklik beklenmiyor.

akarykit.webp

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 20,93 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 19,34 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 20,58 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 19,39 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 20,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 19,75 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 20,93 TL

İzmir Motorin fiyatı: 19,83 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN