Merakla beklenen sistem başladı: İkinci el otomobiller artık fabrika çıkışlı

Merakla beklenen sistem başladı: İkinci el otomobiller artık fabrika çıkışlı

Renault dünyada başlattığı yenileme merkezi ‘Refactory’i Türkiye’de de devreye soktu. Bu sistemle kullanılmış araçların gerekli birçok onarım ve bakımı yapıldıktan sonra Türkiye’de 56 noktada satışa sunulacak ve 2 yıl garanti verilecek.

Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ‘Refactory’ isimli ikinci el araç yenileme merkezinde, kullanılmış otomobillerin ekspertiz, mekanik, karoser onarımı, boya işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirilecek.

İlk etapta Clio 4, Clio 5 ve Megane Sedan modellerine odaklanacak Refactory’de, önümüzdeki dönemlerde farklı modellerin de bu yenileme kapsamına alınması bekleniyor.

YENİLENEN OTOMOBİLLER SATIŞA SUNULACAK

Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, Türkiye genelinde 56 noktada faaliyet gösteren yetkili RENEW bayilerinde RENEW kimliği altında satışa sunulacak.

GARANTİ SÜRESİ 2 YIL

Hürriyet'ten Taylan Özgür Dil'in haberine göre; yenilenen otomobillerin garanti süresi ise 2 yıl olacak. Renault Group, Refactory ile sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde yer alan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı hedefliyor.

Renault ilk ‘Refactory’ yani yenileme merkezini 2020 yılında Micra ve Zoe’yi ürettiği Fransa’nın Flins bölgesinde bulunan fabrikasında devreye almıştı. Daha sonra İspanya’nın Sevilla kentinde bir Refactory daha açan Renault’nun son durağı ise beklenildiği üzere Türkiye oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN