O kartı olanlar dikkat! Başvuran herkese anında 600 TL hediye verilecek: Son tarih 31 Ekim, geç kalmadan hemen paranızı alın

O kartı olanlar dikkat! Başvuran herkese anında 600 TL hediye verilecek: Son tarih 31 Ekim, geç kalmadan hemen paranızı alın

Asgari ücret ve emekli maaşlarına gelen zamlar sonrası bankalar tarafından peş peşe kampanya haberleri gelmeye başladı. Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar, müşterilerine özel yaptıkları kampanyalar ile daha çok müşteri çekmek istiyor. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca kişiyi sevince boğdu. Cebinde o o kartı olanlar dikkat! Başvuran herkese anında 600 TL hediye verilecek. Son tarih 31 Ekim, geç kalmadan hemen paranızı alın!

Maaşlar gelen zamlar sonrası müşteri yarışına giren bankalar peş peşe kampanya haberlerini duyurmaya devam ediyor. En son olarak VakıfBank tarafından yapılan duyuru müşterilerini heyecana boğdu. VakıfBank Worldcard, Ekim 2023 boyunca müşterilerine çeşitli online alışveriş sitelerinde yapacakları alışverişlerde 600 TL hediye verecek. Son tarih 31 Ekim, geç kalmadan başvurun! İşte detaylar haberimizde...

O KARTI OLANLAR YAŞADI! BAŞVURAN HERKESE 600 TL VERECEKLER

VakıfBank Worldcard, Ekim 2023 boyunca müşterilerine çeşitli online alışveriş sitelerinde yapacakları alışverişlerde Worldpuan kazanacaklarını duyurdu. Kampanyaya göre, Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Çiçeksepeti ve PttAvm web siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapılacak her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplamda ise 600 TL Worldpuan hediye ediyor.

gfgfgf-2023-10-14t175428-362.jpg

KAMPANYAYA NEREDEN VE NASIL BAŞVURULUR?

SMS ile veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden. SMS ile katılmak isteyenler, Bankamızda kayıtlı cep telefonlarından “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilirler. VakıfBank Mobil uygulamasını kullananlar ise “Cepte Kazan” bölümünden katılım sağlayabilirler.

Bu kampanya, online alışveriş yapanlar için büyük bir fırsat. Ancak kampanyanın bazı koşulları bulunuyor. Öncelikle, fiziki mağazalardan ve fiziki POS’lardan yapılan işlemler kampanyaya dahil değil. Yani, bu kampanyadan yararlanmak için alışverişlerin belirtilen online platformlardan yapılması gerekiyor. Ayrıca, cüzdan yüklemeleri de kampanyaya dahil değil.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

VakıfBank tarafından müşterilerine özel yapılan kampanya duyurusunda şu açıklamada bulundu:

  • VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Çiçeksepeti ve PttAvm web site ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplam 600 TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Fiziki mağazalardan, fiziki POS'lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir.
  • Seçili sitelerden yapacağınız cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
  • Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil değildir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 600 TL Worldpuan kazanabilir.

hjhj-18.jpg

SON TARİH 31 EKİM: GEÇ KALMADAN PARANIZI HEMEN ALIN

Kampanya katılımınızı 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz. BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN