Banka kartı kullananları ilgilendiriyor! Mayıs sonuna kadar yapılacak! Hediyenizi hemen alın

Banka kartı kullananları ilgilendiriyor! Mayıs sonuna kadar yapılacak! Hediyenizi hemen alın

Banka kartı sahiplerini ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Kampanya kapsamında başvuruda bulunan müşterilere hediye verileceği belirtildi. İşte kampanya detayları…

Bankalar tarafından yapılan farklı kampanyalar bulunurken VakıfBank müşterilerinin yüzünü güldürdü. Banka tarafından yapılan duyuru kapsamında VakıfBank Troy Worldcard ile 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılan 3.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL indirim yapılacağı aktarıldı. Kampanyanın müşteri bazında olduğu vurgulanırken ek kart ve sanal kart ile yapılan işlemlerin de kampanyaya dahil edildiğinin altı çizildi. İşte kampanya detayları…


VAKIFBANK'TAN MAYIS HEDİYESİ


Vakıfbank tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanya için BusinessCard'lar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı, yurt dışı işlemleri, para transfer işlemleri, düzenli fatura ödeme talimatları, anlık fatura ödemeleri ve Cep TL yükleme işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığı vurgulandı.

vakifbank-kampanya-troy.jpg


Kampanya web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden yapılan ödemeleri kapsarken kampanyaya yalnızca Vakıfbank mobilde yer alan “Cepte Kazan” butonu ile katılım sağlanabiliyor. ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklayarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyadan kazanılan tutarların 9 Haziran 2023 tarihinde yükleneceği belirtildi Katılım sağlayan müşterilerin kazandığı hediyelerin ise açık bireysel kartına yükleneceği söylendi. Yapılan açıklama ile birlikte her müşterinin en fazla 200 TL kazanabileceği aktarılırken katılımın 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu aktarıldı.

vakif-troy.jpg

Kampanyanın tüm üye işyerlerinde geçerli olduğunun altı çizilirken kampanya koşullarını sağlayan müşterilere indirim verileceği vurgulandı. Vakıfbank kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN