Ev sahibi olmak için 100 bin TL yeter! Dubleks ev satışları başladı: İlk gören alıyor

Ev sahibi olmak için 100 bin TL yeter! Dubleks ev satışları başladı: İlk gören alıyor

Vakıfbank, ev arayışında olanlar için yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Konutlar, cazip maliyetlerle piyasaya sunuldu. Düşük oranlı ve ön ödemesiz olarak konut sahibi olmak isteyen yurttaşların gülümsemeleri arttı. Kampanya, internet sitesi üzerinden bütün ayrıntıları açıklandı. İşte tüm detaylar...

.Vakıfbank, konut satış ilanlarını resmî internet sitesi üzerinden duyurdu. Konut almayı düşünen pek çok yurttaş, bankaların paylaştığı konut duyurularını incelemekteyken, bu ilanlar merak unsuru haline geldi. Fiyatlar oldukça yüksek iken, yayımlanan düşük meblağlar yurttaşların dikkatini çekti. 110.000 TL'den başlangıç gösteren ücretlerle konut sahibi olunabilir.

110.000 TL'DEN BAŞLANGIÇ GÖSTEREN APARTMAN DAİRELERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Vakıfbank'ın resmî internet sitesi üzerinden duyurduğu satılık konut ilanı yoğun alaka gördü. Daireler, 110.000 TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla piyasaya sürüldü. Bu meblağlar, ön ödemesiz olarak aylık sadece 1.205 TL ödeme seçeneği ile gerçekleştirilebilir. Konutlar, şartlar yerine getirildiği takdirde derhal teslim edilebilecektir.

2-006.jpg

UYGUN FİYATA KONUT SAHİBİ OLMA İMKÂNI

Vakıfbank, bugüne değin görülmemiş bir konut satış kampanyasını başlattı. Resmî internet sitesi üzerinden duyurduğu bildirimde, cazip fiyatlarla satılık konut ilanları paylaştı. Ön ödeme yapmadan konut sahibi olunabilecek.

Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük metropollerde 2 + 1 ortalama bir konutun maliyeti iki-3 milyon TL'den başlıyor. Vakıfbank'ın resmî internet sitesi üzerinden duyurduğu satılık konut fiyatları ile dikkatleri üzerine çekti. 320.000 TL'ye varan fiyatlarla konut sahibi olma olanağı sunuluyor.

VAKIFBANK ÖN ÖDEMESİZ VE DÜŞÜK FİYATLI KONUT İLANLARI

Türkiye'de maliyetler sürekli yükselmeye devam ediyor. Konut fiyatlarının yanı sıra, kiralarda da aynı oranda artış yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek kira ve konut fiyatlarına karşı seçimden sonra bir düzenleme yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu beyanatın ardından Vakıfbank, kendi internet sitesi üzerinden konut almak isteyen yurttaşlar için müjdeli bir duyuru yayımladı. Cazip fiyatlarla konut sahibi olabilecekler.

81 il için yayınlanan satılık daire ilanlarına talepler yoğunlaştı. Ön ödemesiz olarak sadece aylık 1.205 TL taksitle sunulan konutlar için, peşin ödeme gerçekleştirilerek derhal konut sahibi olunabilir.

Vakıfbank, bu özel kampanya sayesinde vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor. Büyük şehirlerdeki yüksek fiyatlar ve artan kira maliyetleri karşısında, bu düşük fiyatlarla ve ön ödemesiz konut sahibi olma imkanı, birçok kişi için büyük bir avantaj ve fırsat olarak görülüyor.

Etkinlik, Vakıfbank'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu ve başvuruların, belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi. Bu tür kampanyaların devam edip etmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmamış olsa da, vatandaşlar bu tür fırsatların artarak devam etmesini umut etmektedirler.

Sonuç olarak, Vakıfbank'ın düşük fiyatlar ve ön ödemesiz konut sahibi olma imkanı sunan kampanyası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaktadır. İlgili detaylar ve başvuru süreci ile ilgili bilgilere, Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN