Ziraat bankasından herkesi ev sahibi yapacak kampanya! Böylesi görülmedi: Bu kampanyayı duyan şubelere koşacak

Ziraat bankasından herkesi ev sahibi yapacak kampanya! Böylesi görülmedi: Bu kampanyayı duyan şubelere koşacak

Ziraat Bankası ev almak isteyen vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası duyurdu! Bu kampanya ile düşük gelirliler bile ev sahibi olacak! Böyle kampanya görülmedi! Ziraat Bankası konut kredisi ne kadar veriyor? Bu kampanayı duyan Ziraat Bankası şubelerine koşacak!

Ekonominin değişken yapısı ve yükselen konut kredisi faiz oranları, ev sahibi olma hayalini zorlaştırıyor. Ancak Ziraat Bankası, ortak konut kredisi kampanyası ile bu yükü hafifletmeyi hedefliyor.

KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

ziraat-bankasi-konut-kredisi-ne-kadar-veriyor1.jpg

Kampanya, ortak konut kredisi olarak adlandırılıyor ve en az iki, en fazla beş kişinin birlikte ev satın almasını hedefliyor.

Ortak alıcılar, gelirlerini birleştirerek daha yüksek tutarlarda kredi alabilir ve taksit ödemelerini birlikte yaparak bütçeyi daha rahat yönetebilirler.

BAŞVURU SÜRECİ

ziraat-bankasi-konut-kredisi-ne-kadar-veriyor-2.jpg

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin düzenli bir gelire sahip olmaları ve ortak olacakları kişilerle birlikte banka şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Başvuru esnasında, satın alınacak konut için SPK lisanslı bir ekspertiz firması tarafından düzenlenen ekspertiz raporu sunulmalıdır.

Kredi tutarı, bu raporda belirtilen değer üzerinden ve BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarları ve oranlarına göre hesaplanacaktır.

KRDİ DETAYLARI

ziraat-bankasi-konut-kredisi-ne-kadar-veriyor.jpg​​​​​​​

Kredi kullanan herkes için, konutun üzerine ipotek tesis edilmesi şarttır ve duruma göre ek teminatlar istenebilir.

Ziraat Bankası, kredi kullanan müşterilere hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi ek hizmetler sunarak müşteri güvenliğini en üst düzeyde tutmayı amaçlamaktadır.

ÖRNEK ÖDEME PLANI

Kredi Tutarı: 500.000 TL

Vade: 120 Ay

Aylık Faiz Oranı: %3,89

Yıllık Maliyet Oranı: %59,3073

Aylık Taksit Tutarı: 19.651,63 TL

Yukarıdaki ödeme planı bilgilendirme amaçlı olup, Ziraat Bankası'nın kredi faiz oranlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN