3 çocuk annesi Bergüzar Korel'den müjdeli haber!

3 çocuk annesi Bergüzar Korel'den müjdeli haber!

2009 yılından bu yana Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdürerek 3 çocuk dünyaya getiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını sevindirdi.

2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile dünyaevine giren ve bu evlilikten 3 çocuk dünyaya getiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen müjdeli haber hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan ve bu evlilikte Ali, Leyla ve Han'ı dünyaya getirerek anne olma sevinci yaşayan 3 çocuk annesi Bergüzar Korel'den müjdeli haber geldi.

SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Son olarak 2016-18 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Vatanım Sensin' adlı dizide başrol oynayan ünlü oyuncu setlere dönme kararı aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bergüzar Korel daha önce hamileliği nedeniyle ertelenen Kanlı Yayın adlı dizi ile kamera karşısına geçiyor.

Bu kez #OGMPictures'ın çekmeye hazırlandığı dizi Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizi içeriği olma özelliğini taşıyor. Proje Tasarımını Selim Erkul'un yaptığı dizinin senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan yazıyor. Dizide Korel, "Neslihan Turhan" adlı cinayet olaylarına aydınlığa kavuşturan ünlü bir televizyoncuya hayat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN