76. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak Nuri Bilge Ceylan'dan kahreden haber!

76. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak Nuri Bilge Ceylan'dan kahreden haber!

76. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışmak için geri sayıma geçen ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'dan acı haber geldi.

Son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' ile 76. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışmak için geri sayıma geçen Nuri Bilge Ceylan'dan kahreden haber geldi. Ünlü yönetmenden gelen kahreden haber hayranlarını yasa boğdu.

Senaryosu Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan ve Akın Aksu tarafından yazılan başrolde ise Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici'nin yer aldığı 'Kuru Otlar Üstüne' ile 76'ıncı Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışmak için geri sayıma geçen Nuri Bilge Ceylan'dan acı haber geldi.

ÜNLÜ YÖNETMENDEN ACI HABER

Altın Palmiye Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın annesi Fatma Ceylan hayatını kaybetti. 98 yaşındaki Ceylan'ın cenazesi Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Çakıroba köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Nuri Bilge Ceylan'ın acı günü

Törene, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, köy haklı ve Ceylan'ın yakınları katıldı. Törenden önce Ceylan, taziyeleri kabul etti. Daha sonra Fatma Ceylan'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN