Bergüzar Korel başrolde! Prime Video'nun ilk yerli polisiye dizisine start verildi

Bergüzar Korel başrolde! Prime Video'nun ilk yerli polisiye dizisine start verildi

Dizi severlerin merakla beklediği Düğüm'ün çekimleri başladı. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu dizinin başrolünde Bergüzar Korel yer alıyor. İlk yerli Amazon Original dizisi Düğüm, 2024 yılında izleyicilerle buluşacak.

Yerli yapım 'Bihter' filmini yıl sonunda izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Prime Video, ilk yerli dizisi olan Düğüm'ün çekimlerine start verildiğini duyurdu. Yapımcılığını Onur Güvenatam, senaristliğini Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun'un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor.

OGM Pictures'in yapımcılığını yaptığı polisiye dram/gerilim türündeki dizide, Bergüzar Korel'in canlandırdığı gazeteci Neslihan Turhan'ın hikayesi anlatılacak. Caner Cindoruk ve Serkan Altınorak da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

1692621828795-yeni-proje.jpg

'Düğüm' 2024 yılınca Amazon Prime Video aboneleriyle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir.

20230821-dugum-amazon.jpeg

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN