Bergüzar Korel daha fazla dayanamadı! Mosmor vücudu yorgun gözleri… Sırlar bir bir ortaya döküldü! "Tokatlar hep rol değil mi?"

Bergüzar Korel daha fazla dayanamadı! Mosmor vücudu yorgun gözleri… Sırlar bir bir ortaya döküldü! "Tokatlar hep rol  değil mi?"

Uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönen Bergüzar Korel, hayranlarına şok üzerine şok geçirtti. Morluklar içindeki vücudu ve yorgun gözleri ile hayranlarını korkutan ünlü isim, daha fazla dayanamayıp tüm gerçekleri birbiri anlattı. “Tokatlar filan hep rol değil mi?" diyerek anlattı. İşte tüm detaylar…

Çocukları ile birlikte vakit geçirmek için setlerden uzaklaşan ünlü oyuncu Bergüzar Korel yeniden setlere döndü. Yeni imajıyla çok konuşulan ünlü isim bu kez farklı bir tartışmaya konu oldu. Yoğun iş temposunda sette yaşananları tüm gerçekleri ile anlatan ünlü oyuncu, “Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var. Mesela o morluklar, tokatlar filan hep rol değil mi?” diyerek tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar…

SABAHIN 6’SINDA NELER YAŞANIYOR ÖYLE

Uzun bir zamanın ardından yeniden setlerde boy gösteren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi. Sabah 06.00'da setten dönen ünlü oyuncu biraz alaylı biraz gerçekçi bir dille tüm set gerçeklerini açıkladı.
Moraran bacaklarını paylaşan ünlü oyuncu paylaşımının altına "Mesela o morluklar, tokatlar filan hep rol değil mi?" notunu düştü.

berguzar-korel.jpg

YORGUN VE BİTAP…

Art arda 3 fotoğraf paylaşımında bulunan Bergüzar Korel uykulu ve yorgun haliyle de görenlerin içini sızlattı. Oyuncuların hayatının beklenildiği kadar eğlenceli bir süreç olmadığını dile getiren ünlü isim, paylaşımının altında şu ifadeleri yer verdi:

"Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var yaaa... Mesela o morluklar tokatlar filan hep rol değil mi? Gece çekimlerini gerçekten gece yapmıyorsunuz değil mi mesela? Oynarken yanınızda lafları söyleyen biri var değil mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz"

berguzar-korel-mor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN