Bu resimdeki kurdu kimse göremiyor! Yalnızca yüksek IQ'lu insanlar gizli kurdu 11 saniyede fark ediyor!

Bu resimdeki kurdu kimse göremiyor! Yalnızca yüksek IQ'lu insanlar gizli kurdu 11 saniyede fark ediyor!

Bu optik yanılsama resminde, ormanda bir kurt saklanıyor. Sadece keskin gözlü bir kişi kurdu 11 saniye veya daha kısa sürede görebilir. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem yeteneklerinizi ortaya çıkarın.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden görüntülerdir. Optik illüzyonlar üç türe ayrılır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel.

Optik illüzyonların güzelliği, beyin için iyi bir egzersiz olduğunu kanıtlayan kısa bir süre için kullanıcının dikkatini çekme biçiminde yatmaktadır. Ayrıca düzenli olarak uygulanmasının, konsantrasyon ve gözlem becerilerinin artmasına neden olabileceği belirtilmiştir.

Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu kontrol etmek ister misiniz? O zaman, bu optik yanılsama testini şimdi deneyin.

kapak-002.jpg

ORMANDAKİ KURDU 11 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, vahşi yaşam fotoğrafçısı tarafından çekilen fotoğraflardan biri. Bu görüntüde, bazı ağaçların ve devrilmiş çimenlerin görüldüğü bir orman manzarası görebilirsiniz. Başlıktan da anlaşılacağı gibi 11 saniyede ormandaki kurdu bulmanız gerekiyor.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı teste tabi tutmanın harika bir yoludur. Bu, zekanızı test etmenin en basit yollarından biridir, bunu yapmanın daha karmaşık başka yolları da vardır.

IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

11 SANİYEDE KURDU BULDUNUZ MU?

Kurt zeki bir hayvandır ve kamufle etmede uzmandır, bu da ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırır. Bu optik illüzyon testinde, ormanda saklanan bir kurdu 11 saniye içinde bulmakla görevlendiriliyorsunuz.

Bu görüntüdeki kurdu görmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice taramak ve kurda benzeyen herhangi bir şekli tespit etmektir. Bu, gözlem becerilerinizi ve durumsal farkındalığınızı test etmenin harika bir yoludur. Hala kurdu fark etmedin mi? Acele et, zaman bitiyor.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Kurt bu görüntünün herhangi bir yerinde olabilir ve keskin gözlem becerisine sahip bir kişi onu kolayca görebilir. Ayrılan sürenin birkaç saniyesi kaldı. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Kurt ağaçlardan birinin arkasından gözetliyor. Şimdi, kurdu gördün mü?

Süre doldu. Kaçınız kurdu gördünüz? Yorumlarda bize bildirin.
Kurdu zaman sınırı içinde görenler, gerçekten iyi gözlem becerilerine sahiptir. Hâlâ kurdu arayanlar aramalarını durdurabilirler. Aşağıdaki sizin için çözümü sağladık. Okumaya devam et.

Kurt, ağaçlardan birinin arkasından dikizlerken görülebilir ve kolay tanınması için vurgulanır.

1-019.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN