Bülent Ersoy ev fiyatına mezar aldı! Fiyatını duyanlar kendinden geçiyor: Şifresi asansörü bile var

Bülent Ersoy ev fiyatına mezar aldı! Fiyatını duyanlar kendinden geçiyor: Şifresi asansörü bile var

Bülent Ersoy’un mezar iddialarına sosyal medyadan tepki yağdı! Bülent Ersoy ev fiyatına mezar aldı! Dudak uçuklatan fiyatını duyanlar kendinden geçiyor! Normal mezar dar deyip geniş mezar aldı! Şifresi asansörü bile var...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl babasının cenazesinde yaptığı mezarlık açıklamasıyla gündeme gelmiş ve sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Ersoy, babasının mezar yerinin dar olması üzerine, "Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standartta sığmam ki" demiş, ardından dostları tarafından daha büyük bir mezar sözü almıştı.

ŞİFRELİ ASANSÖRLE İNİLECEK

1.5 milyon TL bütçe ayırdı... Bülent Ersoy'un mezarı derin olacak, asansörle inilecek! - Son Dakika Magazin Haberleri

Anadolu gazetesinin haberine göre, Ersoy şimdi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 3 kişilik bir mezar yeri ayarlamış durumda. Ancak bu mezarın, hayranlarının erişimini engellemek amacıyla derin bir şekilde inşa edileceği ve şifreli asansörle aşağıya inileceği belirtildi. Ersoy'un bu özel mezarı için ayrılan bütçenin toplamda 1,5 milyon lira olduğu ifade edildi.

Bülent Ersoy'un kendisine asansörlü mezar yaptırması, sosyal medyada büyük bir tepki ve tartışmaya sebep oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN