Camdaki Kız'ın senaristi yazdığı sahnenin atılmasına isyan etti

Camdaki Kız'ın senaristi yazdığı sahnenin atılmasına isyan etti

Ekran macerasının sonuna gelen "Camdaki Kız" dizisinin senaristi Seda Altaylı Turgutlu, final yemeğinin ardından yaptığı paylaşımla, final bölümünde düğün sahnesinin atılmasına tepki gösterdi.

Üç sezondur ekran macerasına devam eden “Camdaki Kız” dizisi, geçtiğimiz perşembe akşamı ekrana veda etti. Reyting rekortmeni dizinin senaristi Seda Altaylı Turgutlu da final sahnesinin reytinglerini paylaştı ve birinciliği kutladı. Ancak Turgutlu’nun bir de isyanı vardı.

1-008.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; OGM Pictures‘ın ortağı Gülseren Budayıcıoğlu‘nun geçen günlerde düzenlenen veda yemeğinde beraber fotoğraf paylaşıp övgü yağmuruna tuttuğu Altaylı “Onca emek verilip çekilen ama atılan düğün bloğuna rağmen iyi finaldi be… Düğünü kimseye sormadan atana zeka ve vizyon diliyorum. Nazar kalkanlarını açalım ve birinciliğimizi kutlayalım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN