Derin dekolteleriyle baş döndürmüştü! Melis Sezen o dizinin kadrosuna girdi! Güzelliğiyle görsel şölen yaşatacak! Partneri ise...

Derin dekolteleriyle baş döndürmüştü! Melis Sezen o dizinin kadrosuna girdi! Güzelliğiyle görsel şölen yaşatacak! Partneri ise...

Kanal D ekranların bir zamanlar efsane dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat vererek adını duyuran Melis Sezen başarılı oyunculuk performansı takdir görürken bu kez yeni bir diziyle anlaştığı haberleri gündeme damgasını vurdu. Melis Sezen bu defa Gülcemal dizisinde başrole imza attı.

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile beğenileri toplayan Melis Sezen magazin gündeminde sıkça derin dekoltesiyle yer alırken bu defa yeni bir diziyle anlaştığı haberleri gündemde yerini aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan Murat Ünalmış ile oynayacak Melis Sezen'den hazırlık çalışmaları başladı.

melis sezen yeni dizi

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına geçecek Gülcemal dizisi MF yapım olurken imzasını atan isim ise birçok başarılara adını yazdırmış Asena Bülbüloğlu oldu. Dizinin başrolleri olarak Melis Sezen ve Murat Ünalmış yer alırken dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim Ali Balcı oldu. Sezen, Sadakatsiz dizisi sonrasında dijital platform üzerinden Halit Ergenç ve Songül Öden’li Numen’de başrol oynarken bu defa televizyon ekranlarında olmaya hazırlanıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN