Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Para bu kez mutluluk getirmedi, O ünlü isim her şeyi ifşa etti

Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Para bu kez mutluluk getirmedi, O ünlü isim her şeyi ifşa etti

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat’a ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı! Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Para bu sefer mutluluk getirmedi, o ünlü isim resmen her şeyi ifşa etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dilan Polat ve Engin Polat son olarak şirketlerinin kara para akladığı iddiası ile gündeme gelmişti. Konuya ilişkin olarak magazin gündemi oldukça sallanırken yeni bir iddia resmen ortalığı karıştırdı. Bu kez de Dilan Polat ve Engin Polat’ın boşanacağı iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programında ünlü isim her şeyi anlattı. İşte detaylar…

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT BOŞANIYOR MU?

Son zamanların en çok konuşulan ismi Dilan Polat, şirketlerinin kara para akladığı ve bazı isimlerle çatışma yaşadığı iddiaları gündemde resmen bomba etkisi yarattı. Bu iddiaların ardından bu kez de eşi Engin Polat ile boşanacağı iddiaları gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programında konuya ilişkin konuşan sunucu Selen Görgüzel, Engin Polat’ın Dilan Polat’ı boşayacağını iddia etti.

yeni-proje-2.jpg

Görgüzel, “Engin Polat, Dilan Polat’ı eğer boşamazsa ve ortada bırakmazsa ben de yanıldığımı göreceğim. Bu, bugün yarın değil ama göreceğiz. Bu Engin Polat denilen şahıs, çocuğunun annesini bile şuan kullanıyor” dedi.

Programın sunucularından bir diğeri ise böyle bir duruma ihtimal vermezken, “Birbirlerinin çok sırlarına vakıflar. Herkesin merak ettiği soruların cevabı ikisinde. Kimsenin bilmediği şeyleri biliyorlar birbirleri ile ilgili. Dolayısıyla birbirlerine zarar eylemleri olacağını zannetmiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN